Cadeaubon

Het is mooi om iemand “tijd voor zichzelf” te schenken. Tijd om in te checken bij zichzelf, om te reflecteren, om te verwerken, om verder te ontdekken… . Vaak wordt een cadeaubon gegeven met de intentie dat iemand beter de weg vindt om voor zichzelf te zorgen, te ontspannen en meer balans te creëren.

De belasting van werk in combinatie met gezinstaken kan heel groot zijn. Het is geen overbodige luxe om in deze haastige en overdonderende samenleving, tijd te nemen voor “me-time”. Soms kan het noodzakelijk zijn na een ingrijpende gebeurtenis… Een bon voor lifecoaching of voor een talenten-paspoort, is een origineel geschenk voor iemand die je apprecieert en die zichzelf écht tijd mag gunnen.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijke cadeaubonnen?

Stuur me een mailtje suzanne@trajecten.be of bel me gerust vrijblijvend even op met je vragen.

Als Arbeidspsychologe, erkend loopbaancoach en erkend bemiddelaar ga ik open-minded en oordeelloos aan de slag met de kwetsbaarheid, onzekerheid, vragen, doelstellingen en voornemens van mijn cliënten en de problemen die ze hierbij ervaren.

Op mijn website vind je meer informatie over mijn werkwijze. In het kort kan ik al meegeven dat de sessies die onder de cadeaubonnen vallen, op exact dezelfde werkwijze gebeuren als andere sessies - met dus dezelfde deontologie, vertrouwelijkheid en best practices. Ik sluit aan bij de wensen van de cliënt wat inhoud en vorm betreft. Werk je graag outdoor dan trekken we de natuur in. Liever in de praktijkruimte of online… kan ook.

 

 

 

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2023 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign