Loopbaanbegeleiding

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bekijk hier een korte video over Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding pakt tal van problemen aan zowel bij werknemers (privé en publieke sector) als zelfstandige ondernemers, zaakvoerders, freelancers enz. Issues rond work-life balance, demotivatie ten gevolge van de sfeer van het bedrijf, te hoge werkdruk of verveling, te weinig toekomstperspectieven.

Ben jij als persoon wel goed "gecast" op jouw huidige job? Word jij erkend voor wie je bent en wat je kan? Loopbaanbegeleiding is tijd voor reflexie over jezelf, jouw drivers, talenten en potentieel, verdienvermogen en de link met je hobbies, fysieke en mentale gezondheid. Wat maakt jou tot die overtuigde carrièretijger? Of wat maakt dat jij zo zeker bent niet echt ambitieus te zijn?

We kijken naar alle dynamieken bij jou die spelen bij de thema's zelfrealisatie, presteren, geld verdienen, plezier, stress en gezondheid.

Indien jij in aanmerking komt, dan wordt het loopbaantraject vergoed via de VDAB Loopbaancheques. Ik werk als erkend loopbaancoach samen met Team Loopbaan, bij YourCoach. Ik aanvaard loopbaancheques indien bij intake de “loopbaanvragen” duidelijk gesteld worden en deze de rode draad vormen van jouw coaching-traject. De VDAB-Loopbaancheques zijn zowel voor werknemers (privé en openbare sector) als voor freelancers en ondernemers. Op de website van de VDAB vind je alle info. Bij twijfel of je recht hebt op loopbaancheques kan je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gewoon bellen naar dit nummer bij VDAB: 02 506 12 05. 

 

                                                                                   

Je bent zeker welkom voor een loopbaantraject en het vinden van jouw passie en werkplezier zonder de Loopbaancheques.

Wil je meer weten? Kom naar een van de gratis informatie sessies (45 minuten), met mogelijkheid tot individuele vraagstelling achteraf:

Locatie Loft Print&Zo, Haachtsesteenweg 350, 1910 Kampenhout:

  • Woensdag 14 dec 2022 om 19u30
  • Woensdag 18 jan 2023 om 18u
  • Donderdag 16 feb 2023 om 19u30
  • Donderdag 16 maart 2023 om 18u

Locatie Learning Lounge TRAJECTEN, Lipsestraat 139, 3150 Tildonk:

  • Vrijdag 16 dec 2022 om 17u
  • Maandag 16 jan 2023 om 19u30
  • Dinsdag 7 feb 2023 om 19u30
  • Woensdag 8 maart 2023 om 11u
  • Vrijdag 21 april 2023 om 17u

Gelieve vooraf in te schrijven via het contactpagina www.trajecten.be/contact of via email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

--> vermeld bij inschrijving steeds je naam en telefoonnummer en tevens de datum en locatie die je verkiest om de infosessie bij te wonen! Specifieke vragen? Bel vrijblijvend 0484/771 091.

Mis de belangrijke details niet in verband met loopbaanbegeleiding. Lees hier verder over alle voordelen voor jou (of voor iemand die jij kent die een loopbaanbegeleiding echt nodig heeft).

 

 

 

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2023 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign