Executive Coaching

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bijdrage aan Kanaal Z: Info over Trajecten in een nutshell - bekijk de video hier.

Figure it out ...

Vanuit zelfreflexie, feedback van stakeholders en begeleiding van mij tijdens dit coachingtraject, kom je tot nieuwe ideeën en tot nieuwe acties. Zowel professioneel als persoonlijk. Zet stappen in persoonlijke groei en ontwikkel een authentieke, effectieve leiderschapsstijl die past bij jou als evoluerende persoonlijkheid en bij wat je team en de organisatie van jou als leidinggevende verlangen in deze tijd.

Een coaching-traject naar een “next level of maturity” is een persoonlijke doorbraak realiseren en maatwerk. Waar jij vastloopt, gaat een ander vlot doorheen. De coachvragen van waaruit wordt vertrokken, zijn afhankelijk van de mens achter de professional. Dus uniek !

Issues die in een coaching voorgelegd worden, lijken vaak op elkaar… Aan de oppervlakte kunnen coach-vragen er heel klassiek uitzien zoals bijvoorbeeld:

 • Je plek vinden in het directie-team.
 • Connectie maken met een ontoegankelijke collega.
 • Spreekangst overwinnen…
 • Diegene die het beleid uitstippelt, laten zien hoe jij denkt en wat dit zal betekenen voor het bedrijf.
 • Hoe de krijtlijnen uitzetten voor jouw management-team zodat er meer engagement is op de werkvloer en zij als leidinggevende dat ook bewerkstelligen?
 • Zoeken naar meer impact op jouw team op gebied van stress die ervaren wordt.
 • Synergie en positiviteit realiseren op de werkvloer.
 • Meer persoonlijke uitstraling op klanten realiseren.
 • Time-management en betere regie van je leven in zijn totaliteit.
 • Prioriteiten stellen.
 • Assertiviteit en assertieve communicatie met lastige tot zelfs toxische collega’s.
 • Coachen van weerstand naar buy-in en conflict-handling.
 • Voorbereiden van een volgende carrière-stap.
 • Persoonlijke zingeving en “betekenis”. Ik weet niet meer wie ik ben.
 • Balans met vaderschap- of moederschap…. 
 • Een mooie ‘fin de carrière’ uitstippelen en hoe kennis overdragen op diegenen die het na jou overnemen.

Issues lijken op elkaar maar in de diepte is iedere vraag echter fundamenteel anders. Wat écht nodig in een executive coaching, is dat er gekeken wordt naar wat voor jouw de specifieke uitdaging is. Iets waarop jij blokkeert… Stoor je jezelf aan dat “iets” dat blijkbaar écht niet wil lukken bij jou? Ben je iets beu bij jezelf of zijn mensen iets beu van jouw? Dan is het een goed moment voor een coachingsproces waar in de diepte gewerkt (onder de waterlijn) en toegewerkt wordt naar veranderingen die ook in de diepte verankerd zitten.

Een specifieke uitdaging op werkvlak is een persoonlijke uitdaging. Op deze uitdaging (die gerelateerd is aan lastige valkuilen) wordt gewerkt en geoefend. Je wordt herhaaldelijk met respect uitgenodigd te exploreren en vastgeroeste “patronen” onder ogen te zien. Je laat illusies los. Je bekijkt zaken op een andere manier en je verandert je gedrag. Je probeert alternatieven die voor jou béter voelen (en beter voor jouw team) eens uit. Coachen is zoeken naar de gap tussen wat is en wat gewenst is, identificeren, heel bewust kiezen, proberen en uittesten … tot het moment dat je voelt dat er iets veranderd is. 

Waarvoor zoeken leiders vaak een verandering? 

    ⇒ Meer “balans”, meer “invloed” op mensen en meer “zingeving” voor zichzelf

 

BALANS

Veel voorkomende vragen bij executive coaching handelen over balans vinden en op flexiebele manier “grenzen bewaken”

Een persoonlijk “systeem” vinden om grenzen te bewaken en in evenwicht te blijven (fysiek en mentaal), is geen overbodige luxe. Waarom niet zelf de verantwoordelijkheid nemen rond stress-hantering en preventie van jouw burn-out? Of heb je al een burn-out doorgemaakt en steek jij je kop in het zand nu, door gewoon weer keihard er tegenaan te gaan en dan weer te crashen? Zie je geen andere opties dan?

 

In een executive traject werken we met de mens achter de professional en al het menselijke dat kan spelen (bij jou en je team). In jouw bedrijf of in jouw team is The New Way of Working niet steeds rozegeur en maneschijn. 

Omdat er te weinig verbinding was, de medewerkers nu opnieuw meer naar kantoor laten komen, is ook niet steeds een oplossing want zorgt weer voor energie-lekken door de verplaatsingen etc… 

Work-Life balans is een zeer persoonlijke zoektocht en idealiter is er een coach aan de zijlijn om mee te zoeken. Omzichtig omspringen als leidinggevende met klachten en frustraties van medewerkers, is aangewezen om verdere “complicaties” te vermijden. Hoe krijg je een veilige relatie met je medewerkers zodat je over die Work-Life balans met hen kan converseren en daarrond coachen?

 

PEOPLE MANAGEMENT EN INVLOED OP MENSEN

People leave bosses not companies. 

    ⇒ “The leader’s role is to free people, not control them – to free their strengths, ideas, energy and value, rather than straightjacketing them with fear, rules, and bureaucracy” 

Tony Hsieh, Zappos

Tenslotte gaan coachings voor executives, ondernemers en leidinggevenden ook over het relationele – het “people management”… de sociale interacties. Hoe ga jij motiverend en verbindend leiderschap implementeren? Hoe coach en faciliteer je als manager jouw team naar meer synergie, positive vibes, engagement en zelfsturing?

Als manager heb je een zeer grote impact op de prestaties, motivatie, engagement en het “werkplezier” van medewerkers. Hoe bewust ben je je van je misschien té controlerende attitude, koele zijnswijze en innerlijke houding naar hen toe (met neerkijken en afwijzen)? Hoe je over je medewerkers denkt, wordt gevoeld.

Misschien ligt jouw uitdaging inzake people management net andersom? Neem jij als empathicus alles over wat jouw medewerkers doormaken en ondermijn je daardoor jezelf? Compenseer jij vaak automatisch voor de nalatigheden van anderen door een tandje bij te steken en steeds harder te werken?

 

JOUW UITEINDELIJKE WHY

Last but not least de lastige vraag die soms doorweegt: WHY? Waarom doe je het eigenlijk ? Purpose-vragen en zingeving kunnen in principe niet ontbreken in een executive traject. 

Lonely at the top: OK – maar je weet toch wel waarom ? En als je het weet waarom… Wil je daarom geprezen worden en zo herinnerd worden?

 

IS DIT TRAJECT IETS VOOR JOU?

Je bent een gedreven leidinggevende (manager, teamleider, ondernemer, CEO, vrij beroeper) en je wilt dringend je leiderschapskracht vergroten. Binnenin wringt het vaak en je loopt met tal van vraagtekens rond. Je stresslevels zitten heel hoog en geven jou last op allerlei vlakken. Je herkent jezelf nogal in het woord “robotmania” of de professional op automatische piloot - compleet gedeconnecteerd van wie hij eigenlijk is.  

Je zoekt meer vanuit authenticiteit leiding te geven, sterker te worden in het aanboren en aanmoedigen van het potentieel, de talenten en energie van anderen. Je wil meer voldoening uit je werk halen en “minder stress”… Meer piece of mind nà de uren! Liefst af en toe een heel weekend helemaal niet werken.

Ik begeleid jou graag naar modern leiderschap vanuit mijn expertise op gebied van sustainabe working, talentontwikkeling, HRM, positieve psychologie, employee engagement en strengths-based leiderschap. Investeren in het verder ontwikkelen en versterken van een authentieke en positieve leiderschapsstijl, levert veel op voor jezelf en de organisatie.

Als Arbeids-en Organisatie Psychologe en 25 jaar ervaring binnen soft-HR en leiderschaps-ontwikkeling, adviseer ik indien nodig hoe je je bepaalde attitudes en skills eigen kan maken. Als blijkt dat er zeer reële risico’s op burn-out aanwezig zijn, krijg je ook daarrond adviezen zowel voor jezelf als voor jouw organisatie/team. 

Indien de werkdruk langdurig té hoog is geweest voor de gehele staff van het bedrijf, werk ik met de verantwoordelijken van jouw organisatie een beleid uit om de werkbaarheid en de productiviteit te vergroten en burnouts te reduceren (retentie te verhogen).

Een coachingtraject met 1 op 1 persoonlijke begeleiding levert steeds betere resultaten op, dan het volgen van een klassieke training. Voor het opstellen van een business-plan of salescoaching, verwijs ik door naar de gespecialiseerde business-coaching van YourCoach. Mijn specialiteit ligt op vlak van self-management, personal leadership, people management, verbindende communicatie en burnout preventie. 

Een individueel executive programma bestaat uit minimum 8 coachingsessies en tussentijdse online begeleiding. Het traject start niet met klassieke assessments en standaard-tools om dan vervolgens op een piste uit te komen die de jouwe niet is. We starten vanuit jouw persoonlijke vragen en werken met de mens achter de professional die jij bent. Je krijgt gedurende gemiddeld vijf maanden 1-op-1 coaching, tussentijdse oefeningen, materiaal, tips en begeleiding.

Dit traject vergroot jouw leiderschaps-repertoire met nieuwe inzichten, methoden en technieken die prestaties, betrokkenheid en welzijn verhogen en die je direct kan toepassen in de praktijk.

➢ Een “intensief” traject waarbij je de opgedane inzichten en kennis ook snel productief maakt binnen de organisatiecontext
➢ Maatwerk toegesneden op je persoonlijke issues
➢ Een gestructureerd proces
➢ Bewezen coaching-aanpak conform internationale ICF- standaarden
➢ Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
➢ Praktisch & Positief
➢ Wetenschappelijk onderbouwd en gecertificeerde tools
➢ Duurzame resultaten.

Het programma heeft een constructieve en actiegerichte insteek, vanuit een bewezen methode om effectief en positief leiderschap vanuit authenticiteit te ontwikkelen, resultaten te verbeteren en een positieve werkcultuur te creëren.

Het is mogelijk om dit traject volledig online te volgen, met online ontwikkelingsmateriaal, e-coaching, ZOOM en/of telefonische gesprekken.

De sessies kunnen in het nederlands, engels of frans.

Leadership-coaching in “corporate” omgevingen als onderdeel van jouw Personal Development Plan…

Veel executive en leadership-coachings gebeuren in samenwerking met HR en een toegewezen budget voor personal coaching om diepgaand met het potentieel aan de slag te gaan:

Er wordt onsite een intake-gesprek gehouden met de coach, coachee en zijn/haar manager. 

Het “maatwerk” aangeboden in deze coachings is cognitief, fysiek, energetisch en systemisch. De coachingssessies zijn een vertrouwelijk traject tussen coach en coachee en sluiten af met een outtake-gesprek opnieuw met 3 partijen. Mogelijks wordt een andere werkwijze gehanteerd afhankelijk van interne policies. 

Intake-gesprek: Als coach fungeer ik in dit gesprek bemiddelend om zo te komen tot een gedeelde visie op het coaching-thema. We analyseren de leer-context en de veiligheid binnen het bedrijf voor de coachee. Er wordt een contract door alle partijen ondertekend met vermelding van de coaching-vraag. De verantwoordelijkheden worden duidelijk gesteld. Ik geef de verwachtingen aan voor de manager: fungeren als positief draagvlak, regelmatig verbindende feedback geven en informele stimulansen geven.

Coachingsessies: In de coachings fungeer ik als veilige proces-begeleider van de medewerker. Het vertrouwen in het proces en het engagement van de coachee is primordiaal. Als coach zorg ik ervoor dat het potentieel van de coachee aangesproken wordt en de persoonlijke vragen naar boven komen. Ik spiegel en ben klankbord. De coachee wordt geconfronteerd met zijn acties en de gevolgen ervan. Zelfleiderschap en groei is de rode draad van de sessies. Ik stel pertinente vragen die stimuleren om dieper te graven en om nieuwe inzichten te vinden. Aan goede ideeën worden steeds acties gekoppeld. De verantwoordelijkheid tot transformatie ligt bij de coachee. Na elke sessie wordt de coachee verwacht nota’s te maken in een persoonlijk logboek. Van nieuwe inzichten en “mental shifts”, schakel ik steeds door naar nieuwe concrete acties waarmee de coachee nà de sessie aan de slag gaat.

Outtake-gesprek: We zitten rond de tafel en de coachee vat samen wat er bereikt is. Als coach stel ik toetsende vragen om de evaluatie van het traject te faciliteren. Er wordt gesproken in termen van concreet nieuw verworven attitudes en “gedrag” en de gevolgen daarvan. Ik coach de partijen op het actie-plan dat voorligt en op gebied van de transfer van het geleerde in diverse situaties op langere termijn. De positief waarderende attitude van alle partijen op de werkvloer wordt opnieuw benadrukt.

Coachsessies OUTDOOR:

Breng je al veel tijd door achter een scherm en kom je makkelijker tot rust in de natuur? Dan plannen we wandelcoachings in. De natuur is een snelweg om tot inzichten te komen en visie te ontwikkelen.

Coachsessies INDOOR:

Je kunt terecht in mijn coaching-praktijk te Tildonk Haacht. De andere opties zijn Kampenhout, Mechelen-Zuid, Leuven-centrum of Gent-centrum.

Coachsessies ONSITE:

Sessies bij jouw op kantoor zijn uiteraard ook mogelijk.

 

“Career Guidance” gesprekken in samenwerking met HR:

Op elke ogenblik in een carrière, kunnen issues bijeen komen op gebied van werkstress en hoge prestatie-druk, inhoudelijke uitdaging (teveel of te weinig), de mate waarin “de rol” past bij de medewerker en deze daar energie van krijgt, de mate waarin de medewerker past in het team en daar een goede “plek” heeft etc… Kortom, goed gecast zitten is uitermate belangrijk voor werkgeluk; evenals bijleren en zicht hebben op perspectieven.

Bij jongere medewerkers kunnen 1 op 1 coachings uiterst effectief zijn om naar een next level door te groeien. 

 Rond curriculum creation, opbouwen van bepaalde skills of confidence-mindset, kunnen young potentials individuele coaching krijgen; in een traject over een 6 tot 7 maanden krijgen zij alle tools om zichzelf te versterken.

Bij oudere werknemers zijn career guidance gesprekken dan eerder over einde-loopbaan en hoe een rol vinden die goed past na 45 of 50 jaar.

 

VDAB Loopbaancheques worden aanvaard:

Via VDAB loopbaancheques kan iedereen die aan het werk is in Vlaanderen (of in opzeg) – mits inachtname bepaalde voorwaarden - op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen.

In totaal kan elke werknemer maar ook elke zelfstandige of vrij beroeper, zeven uur loopbaanbegeleiding kopen via Vlaamse Overheid op een periode van zes jaar. Over een totale levens-loopbaan kunnen deze cheques dus meermaals opgenomen worden. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten slechts 90€. Daarmee financier je een uniek professioneel begeleidings-traject van zeven uren 1 op 1 coaching. Na 6 jaar ontstaat opnieuw een “recht op loopbaanbegeleiding” en kunnen opnieuw zeven uren individuele coaching aangevraagd worden.

De Vlaamse overheid wil zo mensen meer aansporen om meermaals actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een weloverwogen richting te sturen, die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en identiteit, sterktes en persoonlijke draagkracht.

 

MEER LEZEN OVER 

RESPECT VOOR ZOWEL DOEL ALS “PROCES”, INTEGRITEIT ALS MENS, EIGEN “INTENTIES” EN VERGROTEN VAN IMPACT

start met het einddoel voor ogen!

En wees je ervan bewust: 

it’s on the road, that you will find the happiness you are looking for…

                                       Le bonheur, c’ est le chemin même.

 

Ben je een strategist en leider, dan is er dit positieve nieuws in verband met de énorme chaos die je ziet en de stress die je ervaart. Je kunt er niet tegen véchten. Wel op de juiste manier mee omgaan. 

Dat er objectief veel chaos is, is “een gegeven” in het complexe vraagstuk dat voor jou ligt. Dit is de wereld nu: een VUCA-wereld… Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous. En het verklaart grotendeels waarom een strategie uitstippelen lastiger is dan ooit.  

Je hebt wellicht vaak te maken met zogenaamd moeilijke of ‘onmogelijke’ mensen rond om je. Mensen die niet veerkrachtig zijn en onstabiel lijken; precies op golven op en af gaan en precies ook zoveel kwaaltjes hebben. Enerzijds heb je in je team wellicht tamme low-energy mensen en anderzijds mensen in constante overdrive... Gelukkig daarnaast ook medewerkers die tot het gemiddelde behoren en het nodige doen om in balans te zijn.

Wat betreft de stress die jijzelf ervaart met de verantwoordelijkheden en gigantische druk op je schouders (targets) - om alles high-end te doen en razendsnel op te leveren... Geniet jij genoeg van het proces of ben je aan het chasen voor jouw doelen/resultaten, omdat je denkt dan je “dàn pas gelukkig zal zijn”? Heb je al grondig nagedacht in hoeverre je in de greep bent of misschien wel slaafs bent met betrekking tot perfectionisme? Vaak hoor je in dit verband ook ‘covered narcisme’. Krijg je misschien soms al eens verwijten te horen die hiermee verband houden? Of hoor je al eens vaak dat je eigenlijk een dictator bent?

De VUCA-wereld waarin de dagdagelijkse battle plaats vindt. Live with it. Je hoort vaak het advise: ‘go with the flow’. De vraag is dan: hoe? Hoe kan je met een flow die komt en gaat, toch meer impact genereren en makkelijker je doelen bereiken? Hoe extra coping-mechanismen ontwikkelen om op korte tijd met de toegenomen onzekerheid en stress effectief om te gaan en doelgericht te zijn. En ook nog normaal mens te zijn onder de mensen… Human after all!

Wie leiding geeft weet: ik moet beginnen bij mezelf. 

Als leidinggevende kan je alleen het beste uit je team halen, als je dat ook uit jezelf weet te halen! Hoe train je je lijf en je brein om in een modus te zijn waar je positief & productief blijft? En “connected” op menselijk vlak… 

Je hebt immers je bestaansrecht als leidinggevende door je positiviteit, charisma en impact in harde en moeilijke tijden. Sterk leiderschap is gestoeld op self-awareness, self-engagement, self-valorisation en “being connected” in de brede zin van het woord.  

In executive coaching kan in een éérste fase rond deze thema’s een GAP-analyse gemaakt worden. Het komt erop neer dat je je opent voor jezelf. Verhoogd zelfbewustzijn (met zicht op alles wat er is inclusief de kwetsbare kleine kanten, beperkingen en de “behoeftigheid”), leidt tot creatieve veranderingen en persoonlijke groei.

 

Uit de praktijk blijkt dat managers al vaak wakker liggen omwille van “frustraties” en ergernissen. Dus zaken die ze niet kunnen bereiken of realiseren, terwijl ze daar wel een behoefte aan hebben. Dit is typische “stress” gelinkt aan de mate waarin ze invloed hebben op wat gebeurt in het bedrijf. Té weinig invloed betekent een gevoel van machteloosheid en dit is uiterst negatieve stress. 

In een coaching-traject zijn alle frustraties welkom om daarmee aan de slag te gaan. Wat dan neerkomt op een stevige zoektocht naar wat de eigen visie op de zaken dan wel is, welke waarden daaronder vallen en welk het strategisch plan is om dit effectief te realiseren.

Executive coaching bevat heel wat onderdelen die telkens opnieuw neerkomen op zingeving en connectie met eigen waarden/identiteit, invloed en uit comfortzone treden en last but not least… “balans”.

 

Positive and powerful leaders put a lot of emphasis on integrity (being fully connected with themselves), self-awareness, authenticity and social influence.

Mijn leiderschapsprogramma’s zijn gebaseerd op actuele inzichten en technieken van het post-modernisme. In de management-literatuur rond leadership wordt sterk gehamerd op “authenticiteit”. Er wordt beoogd dat mensen die leiding nemen dit “authentieker” doen… en net daardoor met minder moeite en stress. Het komt neer op verantwoordelijkheid en daadkracht die meer gedragen is… meer bezield. Geen brute kracht of macht vanuit mandaat of hiërarchie, maar alles met de mens achter de professional duidelijk voelbaar en aanwezig. 

Is de manier waarop je er dagelijks in staat in lijn met wie jij écht bent en waar het voor jou ultiem om draait? Of ben je in je veeleisende job een apart personage in een typische zijnswijze die past bij het bedrijf waarvoor je werkt?

Indien je als leider op een autonome en authentieke manier jouw taken ter harte neemt en “draagt”, ben je ook duurzamer bezig met jezelf en loop je minder kans op burn-out. Sommige burn-outs hebben de meest bizarre symptomen die langzaam maar zeker opbouwen en een bewijs zijn dat je een rol “speelt” en niet jezelf bent in je job. 

Ben je wél jezelf en is de rol die je bent op de werkvloer “in lijn met je waarden”, dan weegt de rol die je opneemt minder, omdat je meer vanuit echte INTENTIES en een spontane innerlijke flow werkt. En met flow denkt iedereen terecht aan energie! 

Het gaat in mijn leiderschaps-coachings over het sterker maken van de connectie met de innerlijke kern van jouw persoon/energie, om zo situaties beter aan te kunnen, hoe moeilijk ze ook zijn. Vergroot je impact en effectiviteit door meer inzicht in de story van jouw leven en de eigenlijke bedoeling (intentie en missie), je sterke punten, aspiraties, “waarden” en idealen, interne en externe belemmeringen en remmen. Als je er echt staat in je volle authenticiteit, straal je meer en zal je beter gezien worden.

Hoe dat authentieke zelf ontdekken en door de lagen van civilisatie/opvoeding naar de naturelle vrije persoon gaan? Hoe je eigen façade-gedrag beter herkennen en ook inzien waar het vandaan komt? Als coach werken we met “de onderstroom” en via systemische vragen, die soms wel diep raken en zoveel rauwe realiteit naar boven brengen. Rond patronen van oudsher die aan het sturen zijn, terwijl je zèlf eigenlijk in volle vrijheid wil sturen. Rond loyauteit die soms absoluut niet meer van pas komt en neigingen die zelfs destructief zijn. 

Zo kan er heel wat loyauteit zijn onder vorm van geïnternaliseerde geboden (moetens) en verboden (ik mag niet). Bewustwording is dus finaliter “management” van heel wat zaken onder de waterlijn. Je wordt ondersteund om datgene wat jou in je kracht zet, met beide handen vast te nemen en wat je ondermijnt, te laten gaan. Dit is doorbraak realiseren... 

 

DOOR DE WEERSTAND GAAN

Patronen slaafs en veilig blijven volgen en comfomfort-keuzes maken, houdt jou in je comfortzone. Soms is deze comfortzone een situatie vol shit en voel je je heel rot dat dit jouw lot is. Het is echter een illusie dat dit jouw lot zou zijn…

Er zijn keuzes! Keuzes maken, op autonome wijze, waarop je eigenlijk écht invloed wil uitoefenen, vraagt uit comfortzone komen. Die invloed effectief day-to-day uitoefenen, vraagt ook opnieuw uit comfortzone treden. Influencing is vaak “battles” voeren en dus angsten omzeilen en door de weerstand gaan. 

Via de technieken van YourCoach-Academy, ben ik erin gespecialiseerd energie los te maken waardoor je uit je ‘veilige’ Comfortzone komt - waar zogezegd alles onder controle is. Soms oh zo saai. Eens je deze verlaat, belandt je uiteraard in je Fear-Zone… onderweg naar iets “bigger and greater”. Je wil méér en anders van jezelf, voor jezelf en met jezelf? De mentale shift is dat je ook méér en anders kan en effectief doet. 

Het idee van méér en anders gaat over het opbouwen van bereidheid, een soort overgave vanuit een diep weten waarom je het doet (vanuit je waarden en missie)… Het is een lang proces en daarin zijn vele kleine stappen noodzakelijk. Hoe oefen je in een éérste lastige stap?

 

 

Meer weten over coaching naar een self-authoring mindset

Contact info

Over Trajecten

Trajecten is mijn persoonlijke getuigenis rond positiviteit, vertrouwen en moed. In enkele specifieke domeinen draag ik als psychologe graag mijn steentje bij aan de verzachting van onze samenleving. In de rol van certified coach, trainer en erkend bemiddelaar ondersteun ik mensen en bedrijven naar meer geluk, gezondheid en duurzaamheid.
Respect, know-how, aandacht en tijd zijn de pijlers die mijn ondersteuning als coach naar jou toe dragen. Ik geloof dat elke ontwikkeling en elk groeiproces beter gaat als we zorgzaam zijn en een mindset hebben om er zelf werk van te maken.
Er iets van maken, is verantwoordelijkheid nemen en zelf de keuzes maken. Een mooi nieuw verhaal kan ontstaan.

© 2023 Trajecten. All Rights Reserved. Designed By TaG-webdesign